Оригиналният басист на VICIOUS RUMORS се завръща с WILDESTARR

31 мар 2007, 15:36 ч. 97 / 2 0
пред./следв.
WILDESTARR - групата, включваща оригиналния басист на VICIOUS RUMORS Dave Starr и вокалиста London Wilde, наскоро е започнала записите за дебютния си албум в "Trident Studios", Калифорния. Копродуцент на творбата, заедно с групата е Juan Urteaga (TESTAMENT, VICIOUS RUMORS, EXODUS). Първият сингъл "Generation Next" е вече завършен и ще бъде пуснат за свободен даунлоуд по някое време през април. Съставът на WILDESTARR е: Dave Starr - китари и бас, London Wilde - вокали и клавишни, плюс студийния/сесиен барабанист R.R. Valdez.

   Starr напусна VICIOUS RUMORS за последен път на 23 януари тази година. Той участва в първите пет албума на групата, както и някои DVD-та, клипове и компилации. Завръща се през 2005-а, за да запише новия албум на VICIOUS RUMORS "Warball" (2006).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".