Оригиналният вокалист на SAGA се върна в групата

29 яну 2011, 12:54 ч. 453 / 9 3
пред./следв.
Първият вокалист на канадската прогресив рок група SAGA Michael Sadler се завърна в групата. След дълги години със своите колеги той реши да напусне през юни 2007 г., за да може да прекарва повече време със семейството си. В последствие Sadler бе заменен от Rob Moratti, с когото SAGA гостуваха и в България през 2009 г. Сега групата вече работи по нов студиен албум, който трябва да излезе до края на годината.

още за:

SagaMichael Sadler


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stavrogin 30.01.2011 15:59:33 отговори + 1 0
Е, най-сетне, иначе по-добре да се разпаднат, не че последният албум беше лош, напротив, но без Майкъл някак не се получава!Чакаме ги в БГ въпреки, че Сага са една слабоизвестна тук група, въпреки гениалните си албуми, като този от 1978 където се вихри уникален за времето си дабълхенд на китара или пък шедьовърът от 1983, въобще Сага бяха една от групите, които поддържаха прога когато той бе тотално компроментиран от пънка и диското! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 30.01.2011 01:55:40 отговори + 0 0
Добре че... Тоя Морати на концерта в София освен да показва пози и мускули друго не правеше общо взето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2011 18:22:11 отговори + 0 0
оффф...
адимолависемитувън!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".