ORPHANED LAND издават компилация за 25-годишнината си

15 май 2017, 21:37 ч. 355 / 3 1
пред./следв.

   ORPHANED LAND издават сборен албум за 25-годишнината си, наречен "Orphaned Land & Friends", който включва специални версии на техни популярни парчета, бонус-тракове и някои неиздавани досега песни. Като гост-изпълнители се изявяват Steven Wilson, Erkin Oray, Yehuda Poliker и др. Дигиталните версии вече се разпространяват официално в Интернет, специални издания на винил се очакват на 2 юни. По-долу може да видите списъка с песни и обложката, както и да гледате лайв видеоклипа към парчето "M I ?" със Steven Wilson.

01. The Beloved’s Cry (Live Tel Aviv 2011)
02. M I ? (Live Tel Aviv 2011)
03. Halon Layam Hatihon
04. As I Stare At The Ocean Alone
05. Estarabim (Alternative Mix)
06. Estarabim (Radio version)
07. From Broken Vessels (Live Tel Aviv 2011)
08. Jeremy (Pearl Jam cover)

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 16.05.2017 09:26:11 отговори + 0 0
Все си мислех, че в един момент и Estarabim ще издадат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".