Още банди, очаквани у нас, уточняват датите за концертите си в Турция

14 фев 2008, 16:46 ч. 293 / 6 1
пред./следв.
Ето на кои дати ще свирят в Истанбул, Турция редица изпълнители, някои вече сигурни, други евентуално очаквани да посетят и България. Информацията е според www.delikasap.com.
13 юли - JUDAS PRIEST
20 юли - BON JOVI
27 юли - METALLICA
29 юли - Lenny Kravitz
   От тези данни можем да направим извода, че гостуването на BON JOVI у нас, анонсирано вчера, вероятно ще е около 20 юли. Засега не един и двата слуха, че JUDAS PRIEST ще участват на каварненския "Kaliakra Rock Fest" (5-7 юли) не намират потвърждение. Бави се и пускането на билетите за фестивала, което трябваше да започне още на 20 декември. Както знаете - METALLICA идват в София на 25 юли, а Lenny Kravitz - на 27 юли.
   Докато през 2007-а най-горещият концертен месец бе юни, когато гледахме INXS, IRON MAIDEN, DISMEMBER, PLACEBO, THE EXPLOITED, ILL NINO, HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и MANOWAR, то без съмнение кулминацията на 2008-а ще е юли.

Благодарности на: Гюро Ахмедов


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дю 14.02.2008 17:22:29 отговори + 0 0
Е това е, ако Джови не потвърдят за Бг, ще се метнем в Истанбул. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".