Още един концерт с въпросителна - DYING FETUS и GOATWHORE

11 юли 2014, 16:57 ч. 765 / 4 5
пред./следв.

   Поредният концерт под въпрос, за който ще ви съобщим е навръх Студентския празник, 8 декември, и с участието на DYING FETUS, GOATWHORE, MALEVOLENCE и FALLUJAH. За място се сочи клуб "Jet Rock"  в София и с 99,99% вероятност зад събитието стоят "BGTSC", които обявиха, че ще анонсират още "бутикови концерти" до края на годината и намекнаха за гостуване на GOATWHORE във "Фейсбук". Скоро вероятно ще дойде и официалното потвърждение на шоуто.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


менгемето 30.07.2014 19:34:07 отговори + 0 0
Дано да видим и Dying Fetus,дано и да се подварди с дата,и да се изкъртим подобаващо със едно дет метал хоро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 14.07.2014 19:08:39 отговори + 0 0
Лелеее, дано дано дано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

core not gore 13.07.2014 19:23:56 отговори + 1 0
Танци на тясно, фрактури и будна кома за който мрънка и не отива на такива концерти.

И благодаря на организатора, който се сеща и за такива групи. Съдейки по цените за Entombed и Grave, дано сметките да се получат и да има още подобни мероприятия. За целта трябва и някой от мрънкащите да отиде, нали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 11.07.2014 17:11:38 отговори + 1 0
Адски здрав пакет!!! Новият Goatwhore е много силен,чака се и нов Fallujah,за Dying Fetus няма какво да коментираме.Дано само го преместят на по-широко място,щото като почнат танците ще е тежко изтребление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 11.07.2014 17:06:53 отговори + 0 0
Ааааа!!!! А дано!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".