Още една папарашка снимка на AC/DC от студиото - със саунд-инженера Mike Fraser

16 авг 2018, 12:05 ч. 3870 / 8 3
пред./следв.

   Има групи, които по време на записи се затварят в студиото и се изолират от външния свят. Това най-често се случва в хижи в норвежките гори, които и без това са далеч от населени места.

   От повече от седмица в Мрежата се появяват парашки снимки, явно правени от едно и също място, показващи музиканти от AC/DC, които видимо са излезли в почивка във вътрешния двор на "Warehouse Studio" във Ванкувър, Канада - мястото, на което бяха записани последните няколко творни на бандата.

   Дали AC/DC не знаят, нехаят или пък напротив - дали те не стоят в основата на пусканите в Интернет фотоси, не знаем и може и да не разберем.

   Но след като се появиха снимки от студиото на вокалиста Brian Johnson и барабаниста Phil Rudd, които не участваха в последните турнета на групата, както и на Angus и Stevie Young във Ванкувър, сега има още един "уличаващ" кадър - на фронтмена и ударника с дългогодишния саунд-инженер на AC/DC Mike Fraser.

   Вече няма съмнение, че бандата подготвя нещо. Какво е то и в какъв състав ще е записано, ще разберем в близко или по-далечно бъдеще. Другата голяма въпросителна е кой ще заеме мястото на басиста, след оттеглянето на титуляра Cliff Williams.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ohoboho 17.08.2018 14:47:43 отговори + 3 0
"това най-често се случва в хижи в норвежките гори..." ...
определено само в норвежките гори има звукозаписни студиа който е писал това, да ходи да се гръмне...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SME 17.08.2018 09:07:15 отговори + 0 0
Той и Фънки е свободен..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cliff will be back 16.08.2018 15:14:24 отговори + 6 1
Клиф сам ще си заеме мястото, спете спокойно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".