Още една песен и видео от DIRKSCHNEIDER & THE OLD GANG - "Face of a Stranger"

30 апр 2021, 07:55 ч. 1452 / 15 5
пред./следв.

   През септември миналата година вившите членове на ACCEPT Udo Dirkschneider, Peter Baltes и Stefan Kaufmann записаха песен в подкрепа на борещите се на първа линия с пандемията от коронавируса COVID-19. Парчето с име "Where the Angels Fly" излезе от името на сборната формация DIRKSCHNEIDER & THE OLD GANG, в която участват още барабанистът Sven Dirkschneider, певицата Manuela Bibert и др.

   На 27 август ще излезе EP от три песни на проекта. То ще се казва "Arising" и ще се предлага на CD и винил и за даунлоуд. Чрез плейъра по-долу може да гледате официалния видеоклип към втория сингъл. Песента се казва "Face of a Stranger". Третото парче "Every Heart Is Burning" ще се появи на 28 май.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 1.05.2021 06:37:30 отговори + 0 0
Каквото и да стори дядо Удо - все е хубаво, но това парче е още по хубаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 1.05.2021 01:51:50 отговори + 0 0
Е адвокатчето Mathias и той там ,ми личи си !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 30.04.2021 14:13:05 отговори + 0 1
Страхотните сола на Матиас направо ме връщат към великия "Faceless World". Иначе песента е добра и е хубаво да се видят 60% от класическия АССЕРТ заедно, но липсва композиторския гении на Волф и разбира се китарните сола на Йорг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 30.04.2021 10:32:26 отговори + 4 0
В новината не се споменава соло
китариста който никак не е случаен
- Mathias Dieth (ex - U.D.O.,ex - Sinner,ex - Gravestone)
, а парчето е жестоко!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 30.04.2021 12:46:02 + 0 0
Да, Mathias Dieth е велик китарист и затова първите 4 албума на У.Д.О., които са с него си остават най-добрите албуми на групата. Всичко след това е средна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".