Още едно ИИ генерирано видео на METALX - "Thunderstorm"

21 апр 2023, 07:03 ч. 408 / 23 0
пред./следв.

   Българската траш метъл група METALX издаде дебютния си албум "Crossworld" през миналата година. По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните. Парчето се казва "Thunderstorm", като видеото е създадено с помощта на изкуствен интелект, подобно на пуснатия през февруари клип "Time".

   Автори на видеото са канадците "Above the Void", които работят и с VOIVOD. От бандата коментират:

Момчетата от "Above the Void" харесаха много песента ни "Thunderstorm" и сами я избраха, за да работят по нея. Наистина се постараха - видеоклипът е интересна комбинация от няколко различни AI технологии, с помощта на които успяхме да постигнем много интересен фото-реализъм. Работата по видеото ни отне около 3 месеца.

 

metalx thunderstorm video

още за:

Metalx


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".