Още едно концертно видео от HELLOWEEN - "Future World"

4 окт 2019, 12:24 ч. 1113 / 7 6
пред./следв.

   Днес, 4 октомври, германските метъл легенди HELLOWEEN пускат на пазара две концертни издания - "United Alive" (DVD, блурей) и "United Alive in Madrid" (CD и винил). Материалът е записан на концерта на "Тиквите" в испанската столица. Добавени са кадри и аудио от "Wacken Open Air" пред публика от 75 000 зрители. Дисковете излизат на 4 октомври.

   Реюниън турнето "Pumpkins United" премина през 32 държави, вкл. България, и включваше 69 концерта и бе гледано от над един милион фенове.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн изпълнението на песента "Future World".

още за:

Helloween


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 4.10.2019 21:27:22 отговори + 7 1
Мога ли да се натряскам и да умра в абсолютен кеф?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 4.10.2019 17:23:41 отговори + 11 0
Поредното уникално изпълнение с чудовищен звук! Поръчката е направена и чакам да пристигне! Тази вечер отново ще можем да им се насладим, защото ще има пряко излъчване от концерта им в Рио. Започва в 1:30 сутринта. След тях са и Мейдън. Ще бъде уникална нощ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 4.10.2019 23:17:19 + 4 0
Къде ще е Live stream? На livexlive ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 4.10.2019 23:51:24 + 2 0
Най-красивото на Рок ин Рио вече мина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 5.10.2019 04:58:37 + 3 0
Филипов- да, точно там. В момента гледам Мейдън, убийствен концерт. Изпълнението на Хелоуин беше унищожително! Особено на Eagle Fly free и Ride The Sky бяха тотално отвеян!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 4.10.2019 12:34:46 отговори + 21 4
ГРАМАДНИ ! ФАМОЗНИ ! НЕОТРАЗИМИ ! С този формат на групата са ненадминати. Разцепиха мрака и на ВАКЕН и на турнето с Уайтснейк , Скорпиънс и Мейдън в Бразилия тези дни ! Няма такова шоу За поръчалите предварително ДВД, BOTTOM ROW в понеделник пращат доставките по до България ! /m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".