Още едно лирик-видео от SCHAFFER/BARLOW PROJECT - "Silent Night"

1 дек 2020, 16:05 ч. 469 / 2 2
пред./следв.

   Лидерът на ICED EARTH Jon Schaffer и емблематичният бивш вокалист на бандата Matt Barlow си събраха за за първи път от 2008 г. насам в нова формация, наречена SCHAFFER/BARLOW PROJECT.

   Двамата "празнуват Зимното слънцестоене както само те умеят" с EP, включващо преработки на коледни песни, плюс нови версии на парчета на "Заледените". Мини-дискът носи името "Winter Nights" и се разпространява дигитално от 15 ноември. Чрез плейъра по-долу може да видите онлайн още едно лирик-видео към една от композициите - класическата коледна песен "Silent Night".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Moshe 3.12.2020 00:03:07 отговори + 1 0
Тази песен и Manowar са я правили, че даже и Чък Били от Тестамент. За тях нищо лоше не сте казали. Не, че оправдавам усилието, де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КараКонджул 2.12.2020 16:50:09 отговори + 3 0
Тия двамцата явно добре се забавляват по семейному, обаче резулатата не е за пред хора. Явно и за това диска се спосорира от феновете, въпреки че не знам какъв фен трябва да си да дадеш пари за тая бозица. Доста тъпо , скучно и безидейно като цяло. Предлагам следващия диск на баджанаците да съдържа преработка на виенски валсове, че да живнат малко нещата. Като слушам тая песен все си мисля, че като няма какво ново да кажеш е по-добре да си замълчиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".