Още участници във фестивала "Побит камък 2021"

16 юни 2021, 07:35 ч. 1330 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За 11-ти път мотоклуб Калашниците МСС ще организират благотворителен мото-рок фест на 02 – 04 юли 2021 г. Мястото е познато – природен парк „Побит камък“, а добрата музика е гарантирана.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 2-ри юли феста ще открият рок група Affect, следвани от Vulgar Bulgar, а петъчната вечер ще закрият неповторимите Епизод, които ще събудят патриотизма у вас.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. Следобяд ви очакват много забавни мото игри, благотворителен търг, последван от изпълненията на свежарите от The Pomorians, Catorga с прекрасния си женски вокал Лора, следвани от врачаните Doctor's Gogo Band, взривяващите Светльо & The Legends, а кулминацията на феста ще бъдат българските великани от АХАТ.

По време на мероприятието, Калашниците са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира, шум на мотори, а за доброто ви настроение, освен страхотните музиканти, ще се погрижат водещите Влади Въргала и Вождо от МК Пирински Вълци.

Нека за 11-та поредна година да се съберем, освен за да се забавляваме и да се видим със стари другари от цялата страна, да помогнем и за каузата на мотоклуб Калашниците МСС, която тази година е да се съберат средства за лечението на Герги Петров на 4 години, с диагноза ДЦП.

Калашниците ви очакват в първия уикенд на юли (02-04.07.2021 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HELL 16.06.2021 13:30:26 отговори + 0 0
Оу - тез Каторга са навсякъде тая година... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".