Основават официален български фенклуб на SAMAEL в деня на шоуто им в София

16 авг 2011, 23:16 ч. 381 / 5 8
пред./следв.
"Samael United Forces" – България – първата местна структура на официалния международен фенклуб на SAMAEL, ще бъде учредена в присъствието на цялата група, само минути преди стъпването й за втори път на българска сцена. В деня на концерта си в София - 10 септември 2011 г., швейцарците ще се срещнат лично и ще вдигнат наздравица с учредителите на българския фенклуб. Това става по инициатива на ядрото от техните най-предани почитатели в страната, както и с безрезервната подкрепа на "Most of Evil Music" – организатори и на двата концерта на SAMAEL в България.

   SAMAEL са приветствали с радост идеята в България да има официално представителство на феновете на групата под "шапката" на "Samael United Forces". По този повод те коментират, че са основали своята централизирана организация – "Samael United Forces" преди година, точно с намерението да бъде съставена от отделни дивизии по места и оценяват факта, че в България се създава първият местен клон на тази структура. По този повод българският фенклуб получава правото да действа под наименованието "Samael United Forces – Bulgaria".

   Искате да сте част от всичко това? За да присъствате на учредителната среща, заедно със SAMAEL (!), трябва да заявите членството си във фенклуба и да се запишете с трите си имена и мейл адрес за обратна връзка на стената на събитието във "Facebook". Поради провеждането на срещата в залата, непосредствено преди концерта, местата за присъствие ще бъдат ограничени.
SAMAEL


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 24.08.2011 22:53:35 отговори + 0 0
SUF, доста грубо изказване! (Анонимния дори не искам да го коментирам.) Подобно отношение към проявилите интерес към фенклуба заслужено би предизвикало отлив... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SUF 18.08.2011 18:23:48 отговори + 0 0
Защото така сме решили, когато ти решиш да основеш фен-клуб на някоя група, направи го ако щеш в кварталната градинка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2011 00:41:53 отговори + 0 0
На най-лошо гледащите мьетъли лично Zuckerberg им влиза през facebook акаунта в компютъра и им източва порното с негърки (както и друга важна информация). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 17.08.2011 16:13:52 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-08-17 15:23:09
Който не ползва Facebook и го е страх че като си направи акаунт (само за да се регне) ще му са качи цялата лична информация (ей така от нищото), аре по-добре да не се мъчи да участва в клуба.

Е, по-малоумно изказване не бях чел скоро. Оправи ми деня, честно :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2011 15:23:09 отговори + 0 0
Който не ползва Facebook и го е страх че като си направи акаунт (само за да се регне) ще му са качи цялата лична информация (ей така от нищото), аре по-добре да не се мъчи да участва в клуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ханонимен 17.08.2011 12:53:24 отговори + 0 0
@Razor, ми почни да го ползваш, бе.

Иначе евалата за идеята! Браво!!1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 17.08.2011 11:36:28 отговори + 0 0
А който не ползва шибан*ия Facebook как може да заяви членство? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Найденов 17.08.2011 08:04:19 отговори + 0 0
Аве кви са тез умници с два гласа против?!? Що за малоумие?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".