Останалите членове на LOSTPROPHETS с официално изявление след разкритията от тази седмица

1 дек 2013, 00:25 ч. 178 / 1 5
пред./следв.
Останалите бивши членове на LOSTPROPHETS публикуваха следното официално изявление по повод разкритията от изминаващата седмица за педофилските престъпления на фронтмена Ian Watkins:

   По-рано тази седмица научихме, че обвиненията срещу Ian за сексуални посегателства срещу деца са истина и той ще отговаря за това в съда. Дотогова ни беше много трудно да повярваме и се надявахме това да е грешка. За съжаление, сега е невъзможно да бъде отречена истината за ужасните му постъпки.

   Разбираемо е, че много от вас ще искат да разберат знаели ли сме какво върши той. Ще бъдем ясни: Не знаехме. Знаехме, че Ian е с труден характер. В последните години нашите лични отношения с него се влошиха до степен, че да работим заедно бе постоянно и трудно предизвикателство. Но въпреки битката му с наркотиците, егоистичното му държание и предизвиканите от това проблеми и разединение в бандата, никога не сме си представяли, че е способен на нещата, които сега признава, че е извършил.

   Ние сме с разбити сърца, разгневени и отвратени от появилите се разкрития. Това е нещо, което ще ни преследва до края на живота ни. Да бъдеш в банда винаги е било въпрос на любов и за да вдъхновяваш хората, а не за да се възползваш от тях. Все още ни е трудно да повярваме, че това се случва и че някой, с когото сме били толкова близки, е унищожил толкова много човешки животи, лъжейки във всеки момент.

   Ние съчустваме на семейството на Ian, на феновете и приятелите, които той предаде, и най-вече на жертвите на престъпленията му и други като тях. Надяваме се на правосъдие, а също и че Ian наистина ще понесе отговорността за това, което е направил. Ние настояваме всички останали жертви да се свържат с властите.

   Jamie, Lee, Luke, Mike и Stu
lostprophets

още за:

Lostprophets


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


инсп. Стрезов 1.12.2013 18:16:59 отговори + 0 0
Пичове, то музиката ви си личеше от 100 км. че е педофилска ве. Как така не сте знаели? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peni 1.12.2013 11:18:59 отговори + 0 0
Че нали ако са знаели са съучастничи бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wildchild 1.12.2013 10:56:16 отговори + 0 0
Ако е вярно, че не са знаели, са си в правото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Че Гевара 1.12.2013 10:52:55 отговори + 0 0
Че те я разтуриха вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 1.12.2013 10:39:14 отговори + 0 0
Разтурвайте групата и всеки по пътя си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".