Останалите музиканти в CELTIC FROST "замразяват" групата

17 юни 2008, 14:04 ч. 333 / 11 4
пред./следв.
След като фронтменът на CELTIC FROST Tom Gabriel Fischer напусна групата през април (прочети), останалите двама членове на бандата Martin Eric Ain (бас) и Franco Sesa (ударни) разпространиха следното съобщение:

   ...Tom Gabriel Fischer напусна групата, но CELTIC FROST все още са живи, макар и в кома. Въпреки това, ние (Franco и Martin) няма да продължим да записваме и свирим под името CELTIC FROST. Това би било нелепо, имайки предвид отсъствието на един от основателите на бандата, при това оригиналният глас и емблематичен китарист. Все пак, няма да обявяваме края на бандата официално. Надяваме се да изникне възможност да преосмислим нещата и да преодолеем различията помежду ни. Това със сигурност няма да се случи сега, но може би някой ден в бъдещето... ...
   Междувременно, двамата ще продължим да създаваме музика. Засега не е ясно под какво име, нито с кого. Приемаме решението на Tom като по-добро за всички нас и желаем на него и проектите му успех.


Източник: RadioTangra.com


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 18.06.2008 12:12:18 отговори + 0 0
напълно съм съгласен с Almighty. Те са легенди за екстремния метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almighty 18.06.2008 00:34:49 отговори + 0 0
Те са истинските бащи на тежката музика, но изобщо не трябваше да се събират повторно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dead_cell 17.06.2008 20:15:00 отговори + 0 0
..нещо, което Сепултура трябваше да направят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 17.06.2008 14:35:38 отговори + 0 0
Респект. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".