Остава ден до концерта на DESTRUCTION, вижте вероятен сетлист

30 яну 2017, 15:49 ч. 1046 / 6 0
пред./следв.

   До концерта на DESTRUCTIONNERVOSA и REZET в София остава един ден. Както знаете, първото гостуване на германските траш метъл класици в София от почти осем години насам ще се състои на 1 февруари. Мястото е клуб "Mixtape 5", билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлан).

   Липсва точна информация кои песни са изпълнили Schmier и компания на последните няколко концерта от настоящото си турне. Ето какво са изсвирили DESTRUCTION на 23 януари в Познан, Полша и какво вероятно, с евентуални малки промени, ще слушаме и гледаме и у нас:

01. Under Attack
02. Curse the Gods
03. Pathogenic
04. Nailed to the Cross
05. Mad Butcher
06. Dethroned
07. Life Without Sense
08. Total Desaster
09. Thrash Attack
10. Black Death
11. Invincible Force
12. The Butcher Strikes Back

Бис:
13. Thrash Till Death
14. Bestial Invasion

 

още за:

Destruction


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".