Остават броени дни до двата концерта на ACCEPT в Пловдив

15 май 2019, 08:51 ч. 1115 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Този уикенд в град Пловдив предстои едно от най-специалните за феновете на рок музиката събитие! Легендите ACCEPT заедно със Симфоничния оркестър на град Пловдив ще изнесат два грандиозни концерта, които ще заснемат за предстоящо DVD. Точните дати са 18 (събота) и 19 (неделя) май 2019 г. Вратите на Античния театър ще отворят в 19:00 часа. Музикантите ще излязат за двучасовото шоу на сцената точно в 20:00 часа!

Предстоящите два концерта ще са неповторимо изживяване и събития от друго ниво. Бандата и симфоничните музиканти заедно ще представят метъл композиции от творчеството на ACCEPT в симфоничен аранжимент и подбрани класически симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент.

Сред класиките ще присъстват и произведения на Моцарт, Бетовен, Вивалди и Чайковски, а от неостаряващите рок химни ще чуем Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark, Breaker, Kill The Pain и много други.

Както знаете през тази година град Пловдив е културната столица на Европа, а мястото на провеждане на това специално събитие е построено преди около 2000 години. Тетърът е разположен между Джамбаз тепе и Таксим тепе и e единствената запазена антична театрална сграда по българските земи. Адаптиран е за съвременния културен живот на Пловдив и от години в нея се провеждат различни по характер спектакли. Този ще един от най-специалните.

И този път организаторите от BGTSC декларират, че вярват в общата цел - по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това и отново напомнят и призовават всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Всички места за тези две събития са седящи. На пътеките не може да се седи или стои. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Деца до 7 години влизат безплатно и без право на място, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация. Само билета гарантира седящо място. Ако все пак настаните детето си и с това отнемете място в сектора ще бъдете помолени да го освободите.

Билетът е за определен сектор и не дава достъп до останалите, както и до сервизните и служебни площи. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно!

Добавки:
За този концерт няма ВИП добавки! Всички присъстващи са важни!

Лица под 18 години:
Лицата под 18 години влизат с придружител и билет!
Както на всички концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания:
За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст, но без право на място. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.
Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация.
На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!
Деца под 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет!
Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната или персонала на концерта.
Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- преносимо лазерно оборудване;
- оръжие;
- стъклени бутилки;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

Снимки и видео:
Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи!

Филмирането на събитието или части от него без съгласието на групите е забранено и подсъдно! По време на събитието ще има снимащи камери, които ни улесняват при контролирането на този процес!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
Античния театър е съоражение с висока културна стойност и пушенето е абсолютно забранено. За тази цел ще бъде обособена зона! Лицата нарушили забраната , ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета! Ползвателите на електронни цигари и устройства отделящи дим или пари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи!

Изхвърляйте боклуците на определените за това места! Пазете и не замърсявайте!
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

За 18-ти май билети няма, но за 19-ти все още има онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Не пропускайте едно от най-впечатляващите и специални събития в концертната история на ACCEPT!

Внимание: Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията!

 

още за:

AcceptBgtsc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 15.05.2019 14:25:23 отговори + 4 9
Accept ли? Има 1 от Аксепт, и повеето песни са от соловия му албум, а не на Аксепт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 15.05.2019 16:17:55 + 14 3
Марш обратно в дупката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".