Остават два дни до концерта на JUDAS PRIEST в София

28 юни 2015, 11:36 ч. 1356 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават само два дни преди София да бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – JUDAS PRIEST и HELLOWEEN! Двете велики групи пристигат у нас за един специален концерт. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум 'Redeemer of Souls'. Издаден у нас от Вирджиния рекърдс/ Sony Music, албумът е поредната доза класически хеви метъл от JUDAS PRIEST.

Техническата подготовка за разтърсващото шоу започва още от 29 юни, когато у нас ще започне изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор. JUDAS PRIEST са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Роб Халфорд. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове на JUDAS PRIEST ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16,00 ч. в пространството пред „Арена Армеец“. Входовете на залата ще бъдат отворени в 18,30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ в 20,00 ч., но не като подгряваща група на JUDAS PRIEST, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Ограничено количество билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


satanic psycho 666 30.06.2015 12:59:17 отговори + 0 0
Тия па не могат ли малко по-рано да отворят вратите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

psycho 28.06.2015 19:13:59 отговори + 5 0
халфорд пее много по-добре от последните години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 28.06.2015 14:43:12 отговори + 2 17
Гледах сетлистите...пародия ще е този концерт!
Халфорд отдавна не ноже да пее!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нail Haters! 28.06.2015 15:38:01 + 10 1
Ами недей идва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 28.06.2015 15:43:15 + 1 9
Ами няма!
Едвам ме нави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".