Остават два дни до концерта на HAMMERHEAD с целия албум на METALLICA "Kill'em All"

15 ное 2023, 11:39 ч. 1928 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Празникът по случай годишнината на „Kill’em All“ на METALLICA е този пътък в клуб Джой Стейшън

Дебютният албум на METALLICA навърши 40 години!

Празникът по случай годишнината на „Kill’em All“ на METALLICA ще се състои този петък, 17 ноември , в столичния клуб „Joy Station“. Вратите ще отворят в 19:00 часа, а в 20:30 часа ще започне шоуто на HAMMERHEAD (BG), отдаващо почит към един от най-великите метъл албуми и към едни от най-големите му фенове у нас. Освен целия „Kill’em All“, който HAMMERHEAD (BG) ще изсвирят в чест на 40-годишнната от издаването му, ще чуем и много други любими песни на великата четворка. Същата вечер ще видим и автентични кадри от концерти събирани през годините от пътуващите по целия свят родни фенове на METALLICA. Ще чуем от сцената и какво си пожелават те, фенклубът Harvester of Sofia (HOS) на 15тата си годишнина от своето създаване!

Създаден от любовта към METALLICA, българският фенклуб Harvester Of Sofia (HOS) е събрал в редиците си най-запалените привърженици на групата. Родният трибагреник е сред най-често присъстващите по време на концертите на METALLICA, а постоянното му присъствие в репетиционната на бандата е ярък пример за обратната връзка с групата.

Билети за този празник се продават на касите в магазини „Фантастико“, онлайн и в мрежата на „Eventim.bg”. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.

В момента цената на билетите е 25 лева, а на 17 ноември и на място в клуба ще е 30 лева.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и Елит Мес.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".