Остават само 300 билета за концерта на ACCEPT на 16 декември

15 дек 2015, 11:28 ч. 1328 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ден преди концерта на Accept в София стана ясно, че са останали само 300 билета, които от утре ще са на цена от 55 лева, а днес все още могат да бъдат закупени за 50 лева. „Искаме да напомним на всички с малки деца, да подготвят своите декларации, за да не им се налага много да чакат на входа. Пред залата след 17:00 часа ще има работеща каса, която ще продава билети, до изчерпване на количеството им“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата на цена от 50 лева, а в деня на концерта входът ще е 55 лева. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office1Superstore, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.

 

   По-рано днес ви съобщихме и сетлиста, който са изпълнили ACCEPT на концерта си снощи, 14 декември, в Букурещ. Между румънската и българска дата няма други концерти на бандата.

 

accept-new-lineup2015



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


билетопродавач 16.12.2015 01:31:07 отговори + 0 1
останаха 299...хайде, концерта е днес...още рекламаааа....! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чешит 15.12.2015 11:43:41 отговори + 4 2
Това ако е вярно за Sofia Metal Fest билетите ще свършат в неделя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 15.12.2015 13:46:39 + 2 1
Те не са по 50 кинта. Пък и Коледа идва..., разходи повечко..., абе ще има до понеделник вечер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чешит 15.12.2015 16:33:08 + 1 1
Хахаха Дааа
Сега сериозно, около мен всички приятели и колеги си купуват билети за тоя фестивал. Само сутринта докато пушехме поне 20 човека от фирмата ми казаха, че още вчера са свършили тая работа. Нещо се побъркаха тия хора и само за това говорят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".