От днес започват предварителните заявки за новия албум на BON JOVI

12 фев 2013, 12:19 ч. 188 / 4 2
пред./следв.
От днес, 12 февруари, в дистрибуторските мрежи за музика в целия свят стартират предварителните продажби на новия албум на BON JOVI – "What About Now" - който ще излезе на 11 март чрез "Universal Music Bulgaria". В рамките на един месец най-запалените фенове ще могат да правят своите заявки за албума във водещите онлайн музикални магазини в страните си и да се сдобият първи с дългоочаквания диск в деня на премиерата му. Албумът ще може да бъде поръчан предварително и от българските фенове в три различни версии – луксозно издание с 4 бонустрака, специална картонена опаковки и постер от 12 панела; стандартна версия с регулярен траклист на албума и постер от 12 панела; както и локално източноевропейско издание, което е на най-достъпна цена.

   Както знаете - BON JOVI ще гостуват за първи път в България на 14 май (поръчай билет онлайн). Организаторите на събитието - "Balkan Entertainment Company", заедно с MusicMall.bg, предлагат на феновете на BON JOVI да поръчат ексклузивно предстоящия албум на групата. Всеки един от тях, направил предварителна поръчка на която и да е версия на албума "What About Now" през сайта MusicMall.bg, има и шанс да спечели билет за концерта в София или официален мърчандайз на групата. Желаещите да се включат в играта трябва да направят валидна поръчка на албума в периода 12 февруари – 8 март 2013 г. в онлайн магазина "MusicMall" и да се регистрират (само с име и имейл) в специалното приложение на играта на страницата на MusicMall.bg във "Фейсбук".

   Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 11 март във Фейсбук-страницата на "Musicmall".
bon jovi - what about now

още за:

Bon Jovi


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 12.02.2013 15:06:07 отговори + 0 0
Предварителни заявки?
Ще ме скъсат от смях, тези с този нафталинов попец.:-))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 14:25:34 отговори + 0 0
what about no Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".