Отхвърлиха иска на бивша асистентка на Marilyn Manson за сексуално насилие

26 май 2022, 12:11 ч. 732 / 7 3
пред./следв.

   Преди година бившата асистентка на Marilyn Manson Ashley Walters заведе дело срещу музиканта за сексуално насилие, сексуален тормоз, сексуално малтретиране, нематериални щети и нарушаване на няколко граждански закона в Калифорния.

   Случките, които Ashley Walters описва, са от 2010 и 2011 г. Тя твърдеше, че Manson се е свързал с нея в социалните мрежи заради работата ѝ като фотограф. Била ѝ е предложена позиция на режисьор, ако се съгласи да участва във видео само по бельо и с нацистко яке. Приятели на музиканта също са се държали непристойно с нея.

   Вчера, 25 май, съдия от Върховния съд на Лос Анджелис е отхвърлил иска и прекратил делото. Мотивите на магистрата са, че ищцата е представила твърде малко факти и е изминало твърде много време, за да може съдът да разгледа обвиненията.

   Това обаче е само един от случаите, в които Marilyn Manson е обвинен и разследван за сексуално, домашно и др. насилие, тормоз и т.н. В началото на 2021 г. бившата годеница на музиканта Eвън Рейчъл Уд публично го обвини, че я е тероризирал с години по време на връзката им. След това множество други партньорки, приятели, колеги и служители на Manson споделиха редица стряскащи случки с певеца.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 26.05.2022 23:40:30 отговори + 11 2
Ако зависеше от някои крадливи и лъжливи индивиди като тази, на Менсън трябваше и данък, че диша, да му сложат.
Ще се осъзнае шоу бизнесът обаче - ето че Джони Деп направи за смях лъжкинята Амбър, Менсън и той ще успее.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 27.05.2022 00:45:26 + 0 9
И как разбра, че е крадлива и лъжлива? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 5.01.2023 11:28:52 + 1 0
Ами от 2011 до 2022 какво е чакала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".