Отиде си и оригиналният китарист на STORMWITCH Harald "Lee Tarot" Spengler

14 апр 2013, 10:29 ч. 393 / 11 3
пред./следв.
Априлската поредица от трагични новини продължава. По-рано през месеца си отиде четириструнникът на поляците HATE, а в деня, в който стана ясно за кончината на басиста на DEFTONES Chi Cheng, идва известието и за още една преждевременна смърт. Оригиналният китарист на немските ветерани STORMWITCH Harald "Lee Tarot" Spengler е починал на 11 април от сърдечен удар. Spengler е член на STORMWITCH в периода 1979-1989 г. и участва в петте първи албуми на групата.

   В края на 80-те години на миналия век STORMWITCH имат гостуване в България, информацията за което, вкл. и точната му дата, е твърде оскъдна. Възможно е групата да е била и с Lee Tarot Spengler на концерта си тук.
Harald


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HeathenHeart 15.04.2013 12:43:47 отговори + 0 0
Много ще съм благодарна на някои, ако ми допълни спомените за този първи концерт на Stormwitch у нас. Аз си спомням късната пролет на 1990, стадион "Академик" заедно с много български банди. В нета намерих инфо, че концертът е бил на 24 май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikson 15.04.2013 08:41:28 отговори + 0 0
1989г.Stormwitch идваха зеадно с Talion. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 14.04.2013 23:32:19 отговори + 0 0
По мои спомени, само Uriah Heep от западните банди идваха преди тях. Скоро ще дам инфо за датата на доста дългия еднодневен фест на стадион „Академик“ и може би скан на билета!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".