Отлагат старта на футболното първенство, няма проблем за шоуто на DEPECHE MODE

24 фев 2009, 19:03 ч. 131 / 3 5
пред./следв.
Проблемът около националния стадион "Васил Левески", мачът от А-професионална футболна група "Левски"-"ЦСКА" и предвиденият за 18 май втори концерт на DEPECHE MODE в България, за който ви съобщихме вчера (прочети), вече не стои. Днес БФС е взел решение стартът на пролетния дял на републиканското ни първенство да се отложи с една седмица. Така, автоматично, вечното дерби се мести за 23 май и няма да има проблем за подготовката на грандиозното събитие.

още за:

Depeche Mode


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 25.02.2009 12:50:56 отговори + 0 0
Браво и на двете страни ,че са се споразумели! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аско 25.02.2009 10:12:46 отговори + 0 0
никъде не е казано, че мачовете автоматично се местят с една седмица (или поне аз не чух такова нещо досега) много вероятно е да има междинен кръг някъде, иначе първенството ще свърши много късно (21 юни)
но те май правят сега съвсем нова програма - ще се види скоро значи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 25.02.2009 09:46:43 отговори + 0 0
егати и ******************** от Дъ пееш и да немоеш!
развалиха ни мача...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mitaka 24.02.2009 20:59:23 отговори + 0 0
търсих дали е пусната и я нямаше, но явно докато съм я пращал сте я публикували. Важното е, новината да достигне до хората, а не кой я е пратил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 24.02.2009 19:05:34 отговори + 0 0
Сега виждам, че Mitaka ни е пратил тази новина, но вече я бяхме пуснали. Все пак - благодарим :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".