Отмениха концерта на SLAYER и ANTHRAX в Крайстчърч, Нова Зеландия след терористичните атаки в града

17 мар 2019, 12:14 ч. 1272 / 7 3
пред./следв.

   Пребивавалият към края на миналата година в България австралийски терорист, който уби 50 души и рани десетки други при атаки на две джамии в Нова Зеландия на 15 март, предизвика отмяна на днешния концерт на SLAYER и ANTHRAX в островната държава.

   Двете банди трябваше да свирят тази вечер, 17 март, именно в Крайстчърч - мястото, където се случиха кръвопролитните атентати. Брентън Тарт е заловен и вече бе изправен пред съда, а постепенно стават ясни и подробности около пребиваването му у нас. Той е посетил няколко исторически места в родината ни, а на пълнителите на автоматичните му оръжия има надписи, споменаващи битките при Шипка (1877) и Булаир (1913).

   Терористът е заявил, че отмъщава за зверствата на мюсюлманите и по българските земи, въпреки че посочените исторически събития са част от военни офанзиви, като и двете завършват с победа за България/Русия.

   Организаторите на шоуто на SLAYER и ANTHRAX в Нова Зеландия са решили да го отменят и от съображения за сигурност, и в знак на почит към жертвите.

   Както знаете, траш титаните SLAYER са на продължаващо прощално турне, което ще мине и през София на 11 юли. Специални гости на събитието са също ANTHRAX.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jul 19.03.2019 09:26:04 отговори + 0 0
Да не би всички с палците долу да са смятали да ходят до Крайстчърч на концерта,че са недоволни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 18.03.2019 07:09:01 отговори + 7 0
Без по никакъв начин да съм фен, концерт на Слейър в България да се отмени заради слаби продажди, едва ли ще стане. Много други ще изсъхнат, но точно този няма. За хубаво или лошо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 17.03.2019 13:49:52 отговори + 11 3
Тук ще го отменят заради *** промоутър и слаби продажби Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".