Отменя се концертът на AU-DESSUS в София

2 окт 2017, 16:48 ч. 691 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Autumn Souls Of Sofia уведомява всички фенове, че обявеният за 21 октомври концерт на литовската пост-блек метъл група AU-DESSUS и швейцарските слъджари Zatokrev няма да се състои.

Поради слабият интерес към събитието организаторите сметнаха за по-разумно да отменят събитието. Нова дата няма да бъде планувана.

Autumn Souls Of Sofia благодари на всички, които ни подкрепят и се извинява за предизвиканото разочарование у тези, които очакваха това събитие! Понякога и ъндърграунда има нужда от подкрепа!

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;
В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:
- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.
Срок за връщане на билетите - 21.11.2017 г.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


*** 2.10.2017 23:33:57 отговори + 1 12
на кой му пука изобщо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

жалко 2.10.2017 23:14:13 отговори + 14 1
Напоследък доста хора изискват да се случват такива концерти, говорят за тях, правят се на специалисти, а едновременно с това не идват. Тъжната фен действителност. Няма как да стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".