Отменят участието на DARK ANGEL на фестивала "Keep It True"

5 сеп 2013, 19:54 ч. 178 / 1 4
пред./следв.
Организаторите на германския фестивал "Keep It True" обявиха, че отменят участието на DARK ANGEL, по-малко от месец, след като те бяха анонсирани като едни от основните изпълнители за изданието на събитието през 2014 г. Както ви информирахме по-рано днес , DARK ANGEL в състав Gene Hoglan (ударни), Jim Durkin (китара), Ron Rinehart (вокали) и Michael Gonzalez (бас) се разграничиха от изказванията на оригиналния вокалист Don Doty и опроверга неговото участие в реюниъна. Според организаторите на "Keep It True", изглежда че има две групи, всяко от които претендира да е истинската DARK ANGEL и двете формации влизат в конфликти чрез изявления почти всеки ден. Стандартите на "Keep It True" не позволяват участието на някоя от двете банди, докато не бъдат уточнени проблемите между тях. Решението на организаторите е нито една от версиите на DARK ANGEL да не участва на фестивала догодина.
keep it true 2014


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Хой 6.09.2013 18:04:50 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-09-05 20:48:57
Браво! Никакъв толеранс за такива сапунки. Германците пак показват как трябва да се правят нещата. Не можем ли да си сменим правителството с германско?
=============================================
Можели сме, ама ни "освободиха" едни комунисти, дето още им ядем лай*ата... После "братята" британци сгодно разрязаха парчетата от баницата и нашето парче го лапнаха червените "блядове" . Ето защо германците имаха SCORPIONS, SODOM, KREATOR и т.н., а ние имахме и пордължаваме да имаме Цецка, Пецка, Мецка, Попа и Картофа... Ще повърна !!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2013 11:05:38 отговори + 0 0
не са били достатъчно тру Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 5.09.2013 23:48:55 отговори + 0 0
Организаторите са взели правилното решение ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.09.2013 20:48:57 отговори + 0 0
Браво! Никакъв толеранс за такива сапунки. Германците пак показват как трябва да се правят нещата. Не можем ли да си сменим правителството с германско? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".