Отворено писмо от екипа на телевизия "T-Rock" до медиите

17 юни 2011, 15:08 ч. 888 / 8 13
пред./следв.
След вчерашните публикации за евентуално спиране на наскоро стартиралата първа рок телевизия "T-Rock", днес от медията разпространиха следното отворено писмо до българските медии:

   Уважаеми колеги,
   Ние, екипът който стои зад създаването на "T-Rock TV", искаме да се дистанцираме от действията и бездействията на собственика на телевизията (както и на сайтовете GradskiJivot.com, Telemaniac.com, и проекта URBN.ме) в лицето на Владимир Иванов. И ние, както всички фенове и партньори на проекта, бяхме подведени с редица неизпълнени обещания.
   Въпреки че в нито един момент не сме имали официално уредени трудови и правни взаимоотношения с Владимир Иванов, ние гласувахме доверие на идеята и направихме всичко възможно тя да се осъществи. За съжаление, през краткия период, през който бяхме част от проекта, работихме в условия на информационен дефицит. Бяхме подведени, че телевизията е уредила отношенията с регулаторните органи. Едва днес научихме, че излъчването на телевизията е преустановено поради проблеми, свързани с регистрацията на канала в СЕМ.
   Вече два месеца, целият екип на телевизията не е част от проекта. През това време той се ръководеше еднолично от собственика Владимир Иванов. Смятаме, че трябва публично да изобличим хората, които подведоха нас, феновете и партньорите на това начинание. Въпреки че не носим вина за случилото се, искаме да се извиним на всички фенове и партньори на телевизия "T-Rock TV", които останаха с излъгани очаквания и надежди. Ние, екипът реализирал проекта "T-Rock TV", се надявамe, че ще намерим начин да продължим идеята под една или друга форма.

   С уважение:
   Евелина Павлова
   Михаил Въжаров
   Диана Кошеджийска
   Балин Балинов

още за:

T-Rock


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свилен 19.06.2011 07:11:40 отговори + 0 0
Епа, бива ли такива работи... айде седмица , докато оправите документите, разбирам. Ама, с месеци "не сме имали официално уредени трудови и правни взаимоотношения". Как сте я мислили тая работа, уе колеги? Точно толкова сте в кюпа с мошениците, колкото и по-тарикат мошениците от вас! Революция в съзнанието трябва, пионки на чалга машината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок ТВ 18.06.2011 12:15:18 отговори + 0 0
Кой ги е гледал тези? Каква е тази ТВ??? Да си водят шоутата за тъпоъгълния българин и да не занимават хората с техните проблеми!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2011 21:18:55 отговори + 0 0
пичове не се косете, телевизията е купена, който сменя името и стартира скоро като роцк телевизия. хубавото е, че няма да с епуска никв METAL, никв Hardcore. Ще се пускат само Дийп Пърпъл, Реймбол, Щурците, Сигнал и Бе Те Ер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 17.06.2011 17:52:12 отговори + 0 0
СЕМ не са ********!!! Те са долни ********!!!
а г-н В. Иванов е най-големия ********!!!

Алооо, аланкоолу, ти на 'къв ми се пра'ш?
На Пешо БЕК-а ли?
Да знаеш нема втори като него!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Creech 17.06.2011 17:37:46 отговори + 0 0
Освен всичко останало СЕМ са ********!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но красив 17.06.2011 17:05:58 отговори + 0 0
Прочетох и двете писма и не ми харесва как лицето В. Иванов казва че телевизията ще се върне с по-добро лице смея да кажа че доста редовно гледах телевизията и по нея се пускаше сравнително модерна музика уцелвал съм неща от Korpiklaani през Opeth/In Flames та чак до Manowar не съм засичал ACDC/whitesnakе/Sabbath и това според мен правеше телевизийката оригинална...Ама като нямат интерес хората да си я уредят законово... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 17.06.2011 16:09:03 отговори + 0 0
има отговор от г-н Иванов.
http://www.telemaniac.com/trock-letter
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 17.06.2011 16:02:42 отговори + 0 0
Ама и вие едно възмущение ударихте...Не са посочили къде и как ще ви върнат парите ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 17.06.2011 16:00:27 отговори + 0 0
Българска му работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 17.06.2011 15:59:36 отговори + 0 0
И сега какво ?!? Да чакаме отворено писмо и от Владимир Иванов ли?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kiske 17.06.2011 15:34:19 отговори + 0 0
А защо мълчахте два месеца?!?!??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кент Брокман 17.06.2011 15:24:22 отговори + 0 0
Колкото по-малко телевизия, толкова повече мозъчни клетки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zZz 17.06.2011 15:16:28 отговори + 0 0
"Ние, екипът реализирал проекта "T-Rock TV", се надявамe, че ще намерим начин да продължим идеята под една или друга форма."

Или с други думи - с тази телевизия до тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".