Отвори врати нова билетна каса в "Силвър Център", жк "Люлин"

27 яну 2014, 13:14 ч. 1038 / 1 5
пред./следв.
   
Платено съобщение


   За радост на феновете на концертите, театъра, спорта и всякакви други събития, в София, ж.к. "Люлин" отвори врати нов билетен център. В него могат да се закупят билети за всички мероприятия, продавани от "Тикетпро", "Тикетстрийм" и "Ивентим".

   Точният адрес на касата е: ж.к. "Люлин", бул. "Джавахарлал Неру" No. 28 в сградата "Силвър Център", магазин No. 56, ет. 1 - над партерните магазини. Центърът се намира в близост до храм "Св. Климент Охридски" и басейна на "Люлин".
Силвър Център

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Билетна каса 28.01.2014 16:52:00 отговори + 0 0
... за сега - не може брат, но се надяваме в бъдеще да еволюираме и да радваме всичките си клиенти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 28.01.2014 15:36:45 отговори + 0 0
Благодарско... братлета Да разбирам, че плащането не може да става с карта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Билетна каса 28.01.2014 11:09:08 отговори + 0 0
Не ни намираш, приятелю затова ние ти отговаряме - билетите на Ивентим и Тикетпро са на оригиналната им хартия-билет, на Тикетстрийм излизат формат А4 от бел лист... и всичко това, братко, го печата принтера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboogie murder 28.01.2014 08:27:18 отговори + 0 0
За колекцията,а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 27.01.2014 22:52:53 отговори + 0 0
Тъй като не ги намирам никъде в нета, ме интересува, ако четат тук или някой знае, дали може да се плаща с карта и дали билетите, които издават са нормални или принтирани А4 формат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".