OV HELL разкриха заглавието и списъка с песните на дебюта си

29 ное 2009, 17:24 ч. 259 / 7 3
пред./следв.
OV HELL - новият проект, в който участват вокалистът на DIMMU BORGIR Shagrath и бившият басист на GORGOROTH King са завършили работата по дебютни си албум "The Underworld Regime". Той ще излезе през февруари 2010 г. от "Indie Recordings", а в записите участват още Frost (SATYRICON) - ударни, Ice Dale (ENSLAVED) - китара и Teloch (NIDINGR, GOD SEED) - китара. Продуцент е Herbrand Larsen, мастерирането е извършено в студио "Livingroom" от Espen Berg и Shagrath. King е композирал цялата музика за "The Underworld Regime", докато Shagrath, заедно със Silenoz и Sarah Owens, е автор на всички текстове. Ето и списъка с имената на песните:
01. Devil's Harlot
02. Post Modern Sadist
03. Invoker
04. Perpetual Night
05. Ghosting
06. Acts of Sin
07. Krigsatte Faner
08. Hill Norge

още за:

Ov Hell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


usurper 30.11.2009 10:33:06 отговори + 0 0
швидим.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

/666_MortuuS_666/ 29.11.2009 20:00:32 отговори + 0 0
Според мен този албум ще бъде добър !Чух 2 песни от Май спайса на групата и песните стават и мисля че ше е добър като цяло целия албум но да видим все пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 29.11.2009 19:12:50 отговори + 0 0
Ако пък някой се отедли от него, проектът ще се казва Hell, и ако дори пак стане - само H. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".