OVERDAWN и LAST REMAINS издават сплит, записват обща песен

25 ное 2011, 10:30 ч. 818 / 5 3
пред./следв.
Две от най-активните млади групи от метъл сцената в Русе - OVERDAWN и LAST REMAINS в момента записват песни за сплит-диск, който възнамеряват да пуснат на пазара в началото на следващата година. Все още неозаглавеното издание ще включва по четири нови парчета от двете групи плюс една обща песен, записана от различни членове на двете банди. Това споделят Иво Караджов, вокалист на OVERDAWN, и Димитър Ангелов от LAST REMAINS в ексклузивно нтервю за "Music Vault". Записите на песните се осъществяват в Русе, като планът на групите е след това песните да бъдат миксирани и мастерирани в софийското студио "Soundlurker" от Боби Костадинов (работил по актуалните албуми на двете групи, както и с THROAT FISTING, BREAKPOINT, BRIGHT SIGHT и други).
   Междувременно двете групи ще направят и няколко съвместни концерта: на 17 декември в пловдивския клуб "Пъзел", заедно с FROM THE INSIDE и 8M/S и на 25-и в Русе, клуб "Versus".

още за:

OverdawnLast Remains


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.11.2011 19:17:49 отговори + 0 0
Лудница! А във Варна, Бургас нещо няма ли да идват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2011 14:40:30 отговори + 0 0
Супер, ще се чуе, ако имаме откъде да го докопаме :>.
В Пловдив вече има Stage 51, защо някой продължава да прави концерти в Пъзела? По-скоро бих се разходил до Русе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вендетка 25.11.2011 11:16:32 отговори + 0 0
А така, давайте, момчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".