OVERGAME анонсират новата си вокалистка

20 юни 2014, 15:23 ч. 369 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тя е красива, нежна и фина. Косите й са огнени, също като гласа й. Всъщност именно той – гласът й, е бил на път да стане „Гласът на България” с огромната помощ на рок титана Кирил Маричков. Тя е Рафаела Косева – Раф.

От няколко седмици Рафаела е новото попълнение в редиците на една от успешните клубни банди у нас Overgame. Момчетата се разделиха с Вероника Лалева преди няколко месеца и направиха сериозен конкурс за титулярното място зад микрофона.

„Който търси намира“, казва Стефан - единият от китаристите на бандатa. И този път изглежда е прав.

Резултатът е красноречив – за минимално време в репетиционната бандата и Раф вече са натворили няколко нови авторски парчета. „Лятото ще се отдадем на сработване, работа по новите парчета и подобряване на старите. Ще имаме време да свирим повече. Никаква почивка, ентусизирани сме повече от всякога да се върнем скоро на клубната сцена, където ни е мястото”, заканва се китаристът на Overgame Иван Стоянов.

Рафаела Косева пропява на сцена на тригодишна възраст, а малко по-късно посещава уроци по пиано. Още в училище пее и свири в училищни групи, дори се занимава с писане на театрална музика заедно с баща си. През 2011г. участва в първия сезон на "Гласът на България" и се класира за концертите на живо в отбора на Кирил Маричков. В момента следва „Музикална педагогика“ в Софийски Университет. Попада на обявата на „OverGame” случайно, но не й е трябвало дълго време, за да се качи на борда.

 

още за:

Overgame


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".