OVERKILL работят по нова музика

10 фев 2018, 09:57 ч. 828 / 3 4
пред./следв.

   Американските траш метъл ветерани OVERKILL са отново в студио и продължават работата по материала за следващия си дългосвирещ албум. Музикантите записват демо версии на парчета, които са в различен стадий на завършване. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

   Това ще бъде първа творба на бандата с новия барабанист Jason "Sticks" Bittner (SHADOWS FALL, FLOTSAM AND JETSAM), който се присъедини към OVERKILL през месец май 2017-а. Актуалният диск на групата "The Grinding Wheel" излезе през февруари миналата година.

 

още за:

Overkill


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 10.02.2018 14:23:22 отговори + 4 0
Популярността никога не е била равнозначна на качество . За да си популярен, значи да отговаряш на конкретните нужди на потребителя . Да съответстваш на вкуса му . Всичко опира до вкус в крайна сметка . Затова никога няма да има единодушно мнение кой е по-добър и кой по-лош . Всичко е въпрос на предпочитания . А те са субективни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкова е просто 10.02.2018 18:17:26 + 2 0
Така е. Аз и не твърдя обратното. Но подобни етикети се базират на популярността и точка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 10.02.2018 12:04:38 отговори + 8 1
Писна ми да говорят за "великата четворка !" на траша, а най-редовно да се неглижира значението на други, които, някак си, като че ли останаха по-верни, истински и неопетнени с медийни сюжети, които нямат нищо общо с метъла и музиката изобщо. Говоря за Heathen, Death Angel, Testament, Exodus, Kreator, Sodom, Destructiuon, и т.н. И разбира се - OVERKILL !!!

Не знам каква храна ядат, но от Ironbound насам живеят втора младост, както от времената на Horrorscope ! Интересно ми е какво ще измислят сега.

А на тези, които ще кажат, че последните им албуми си приличат, бих казал, че нa АC/DC цялата им дискография си прилича, защо при едните да е проблем, а при другите - не ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкова е просто 10.02.2018 12:20:44 + 4 5
Мой човек, въпрос е единствено и само на популярност.
Представи си общ концерт на Heathen, Death Angel, Testament, Exodus, Kreator, Sodom, Destructiuon и Overkill.
По отделно в момента те са за Микстейп. Заедно я напълнят Универсиада, я не. Четворката събират 20 пъти и повече публика. Та това е голямото на Голямата четворка.
Това е положението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".