Ozzy Osbourne е ядосан, че Geezer Butler не му се е обадил да го попита как е

25 ное 2023, 11:24 ч. 2223 / 20 11
пред./следв.

   На 23 ноември списание "Rolling Stone UK" даде наградата "Icon" на Ozzy Osbourne, който планираше да присъства на събитието и да получи лично приза, но се е наложило да остане в дома си в Калифорния заради влошеното си здраве. Наградата бе приета от съпругата му Sharon.

   През следващата седмица "Бащицата" ще отпразнува своя 75-и рожеден ден. В интервю за "The Sun" певецът говори за състоянието си, за дългите години на злоупотреби с алкохол и наркотици и споделя, че не очаква да преживее още едно десетилетие.

   Ozzy засяга различни теми и сред тях е отношението му към басиста на BLACK SABBATH Geezer Butler. Двамата са приятели от детството и заедно създават бандата през 1968 г. с Tony Iommi и Bill Ward. Когато вокалистът е уволнен през 1979 г. Butler и Osbourne значително влошават отношенията си, като враждата се пренася и между техните съпруги. В годините след това и реюниъните на SABBATH двамата работят заедно и не изглежда да са лошо настроени един към друг. Но сега Ozzy буквално избухва и сипе обиди към басиста:

Когато преминеш през това, което преживях аз, разбираш кой ти е истински приятел. Tony Iommi ме подкрепяше толкова много след болестта ми. Geezer Butler не ми се е обадил нито един ш*бан път. Нито едно ш*бано обаждане. Когато се роди синът му, му звънях всяка ш*бана вечер, въпреки че бяхме във война помежду си. Помислих си: "Майната му, той е мой приятел, ще му се обадя". Но сега той не се обади нито веднъж. Тъжно е, човече. Всички сме израснали заедно, а той не може да вдигне ш*бания телефон като мъж и да види как съм. Дори Bill Ward се свърза с мен. Казах някои неща за Bill и не знам защо го казах, но когато боледувах, той се свърза с мен. Не съм в шок, просто ми е много ш*бано тъжно, че не може просто да ми се обади след толкова време и да ми каже: "Как си?". Ш*бан з*дник.

 

ozzy osbourne



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 27.11.2023 12:55:26 отговори + 2 4
Аз пък съм ядосан, че много хора все още смятат, че може да пее . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 27.11.2023 22:36:52 + 0 0
Той никога не е казвал, че е кой знае какъв певец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 26.11.2023 23:06:45 отговори + 0 0
Животът, а и опитът ми досега , показва, че ако някой последователно и от доста време прави нещо спрямо някой друг, винаги има причина................ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 25.11.2023 20:39:26 отговори + 9 4
Заради тая drama queen Ози въобще вече не мога да слушам албумите на Сабат с него. Рядко неприятен екземпляр. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 25.11.2023 19:42:03 отговори + 2 0
А Айоми е работил във фабрика на струг. Някой знае ли Бил Уорд какво е работил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А-нормален 27.11.2023 02:32:11 + 0 0
Някъде бях чел, че по времето, когато са създали Сабат е бил шофьор на камион.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzermann 25.11.2023 17:08:20 отговори + 12 2
Гийзър е интелектуално ниво над Ози, пък и над останалите от класическия състав на Black Sabbath. Гийзър е работил като счетоводител, докато по това време Ози, дори незавършил гимназия е убивал крави в кланицата. Повечето от идеологията на Сабат в текстовете са на Гийзър. Възможно е поради това Гийзър да е подценявал Ози, но все пак след толкова преживени съвместно неща са станали близки и неговата незаинтересованост към Ози е грехота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Trapeze 25.11.2023 15:03:13 отговори + 11 2
Извинявай, Озка, и аз не се обадих, надявам се, че си добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 25.11.2023 13:28:50 отговори + 7 1
Може пък жената на Гийзър да се е обадила на Шарън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 25.11.2023 12:14:07 отговори + 14 1
Да направят римейк на Сърдити Старчета с Бл. Сабат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 25.11.2023 12:07:53 отговори + 16 0
За съжаление така става в живота. Хора, които са ти близки в един момент просто се превръщат в непознати. Но докато не започнат да се съдят, нещата не са излезли от контрол
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".