Ozzy Osbourne е записал нов соло албум

17 сеп 2019, 07:26 ч. 1390 / 5 3
пред./следв.

   В интервю за "The Sun" легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne коментира скорошното си участие в една от песните на рапъра Пост Малоун.

   Певецът казва, че колаборацията с младия изпълнител е събудила "глад" за нова музика и след това в рамките на само четири седмици Ozzy е записал нов самостоятелен албум с продуцента на Малоун Andrew Watt.

   Творбата ще съдържа "само девет песни", но ще бъде първа за Osbourne от почти 10 години насам. Последният му засега, 11-и соло албум "Scream" излезе през 2010-а.

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RBL 17.09.2019 20:39:58 отговори + 6 0
Пее си и го слуша целия свят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 17.09.2019 11:10:16 отговори + 7 5
В стил рап ли ще е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 17.09.2019 11:22:10 + 6 10
Ще му ходи, да. Той и без това говори, а не пее.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".