Ozzy Osbourne и Corey Taylor ще направят "специално съобщение" в Холивуд този четвъртък

9 май 2016, 23:46 ч. 1682 / 3 7
пред./следв.

   Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) и фронтменът на SLIPKNOT Corey Taylor канят феновете си на среща този четвъртък, 12 май, в зала "Palladium" в Холивуд, където двамата музиканти ще направят "специално съобщение". Предполага се, че анонсът ще е свързан с фестивалите "Ozzfest" и "Knotfest", които е вероятно да направят някаква форма на колаборация помежду си. Новините ще станат ясни само след няколко дни.

   Междувренно, все още липсва официална информация за раздялата на Ozzy и съпругата му Sharon Osbourne.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 10.05.2016 10:51:54 отговори + 5 11
Не искам да обиждам Ози, но до голяма степен неговите фестивали са били също толкова тенекиени, колкото са и тези на Кори Тейлър в кратката си история.

По някаква причина се съмнявам Ози лично да е одобрявал групите, които са свирили на Озфест, защото едва ли не са преобладавали разни емота сред МЕТЪЛ величия като Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Black Label Society, Slash и други. Искам да кажа, че не може ОЗИ ОЗБЪРН лично да одобри групи като Papa Roach, Marilyn Manson, KoRn, Slipkno, Limp Bizkit... и безброй метълкор потници. Истинско чудо е, че не им е отхапал главите за престъпленията им срещу метъла.

Ozzfest звучи като някаква странна смесица между стомана и тенекия, докато Knotfest до този момент си е бил чиста проба тенекия с някое друго изключение. Bring Me The Horizon на "метъл" фест - как ли не! Danzig, Anthrax и Black Label Society преди Slipknot - това шега ли е? MEGADETH да подгряват Slipknont - сериозно ли? Ясно е кои са организаторите (уж), но това е просто подигравка срещу Истинския Метъл.

Имам всичкото уважение на света към Ози, но наистина не мога да приема метъл фестивали (уж), които предлагат такъв голям избор от емота на сериозно. Представям си какво ще бъде, ако това е някаква колаборация между двата феста - JUDAS PRIEST и Asking Alexandria изпълняват "Painkiller"? MEGADETH подгряват Limp Bizkit? IRON MAIDEN в дует с Джорджано? ZAKK WYLDE свири с Bring Me The Horizon? BLACK SABBATH и Slipknot делят една сцена? Ъм... не мерси :/

Цонко, вярваме в теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 10.05.2016 12:41:56 + 3 2
Много взе да пропагандираш нещо. Спри се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 10.05.2016 22:20:38 + 2 1
Виж сега, с всичко, което си написал, съм съгласен, обаче последното изречение отрича напълно изложените ти мисли. Нерде Ozzfest, нерде Цонко... Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 10.05.2016 09:12:33 отговори + 7 2
- Ozzy се развежда с Шарън
- Ozzy за Тръмп: "Та той е следващия Хитлер!"
- Ozzy: "Трезвен съм от три години. Всякакво друго твърдение е невярно."
- Ozzy Osbourne и Corey Taylor ще направят "специално съобщение" в Холивуд този четвъртък

И всичкото това в рамките на няколко дена. Това, ако не е добре обмислен пиар, не знам кое е. Абе, разбират ги тия неща сем. Osbourne
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 10.05.2016 04:36:33 отговори + 14 2
Ще обявят годежа си един за друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой си там. 10.05.2016 00:32:01 отговори + 0 2
Ozzy какви изявления ще прави, след като е ''gone missing''... Интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хич 10.05.2016 07:06:11 + 1 1
Как ще е gone missing като "OZZY OSBOURNE: 'Any Reports That I Am Not Sober Are Completely Inaccurate'" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".