Ozzy Osbourne и Sharon продават къщата си в Лос Анджелис за 18 млн. долара

13 юли 2022, 07:48 ч. 574 / 11 0
пред./следв.

   През март тази година Ozzy Osbourne и съпругата му Sharon съобщиха, че се местят да живеят от САЩ в Англия заради високите данъци зад Океана.

   И изглежда, че домът им в Лос Анджелис вече не им е необходим. Звездната двойка е пуснала имота в продажба с цена 18 млн. долара. Построената през 1929 г. къща се намира в Ханкок Парк и има над 1000 кв. м пространство за живеене.

   Ozzy и Sharon купиха имота през 2015 г. за 11,85 млн. долара от филмовия продуцент Орън Кулс ("Убийствен пъзел"). Последният го е придобил през 2010-а "само" за 4,2 млн., но в последтвие е направил много промени и подобрения на интериора.

   През миналия месец "Бащицата" обяви, че ще издаде нов самостоятелен албум на 9 септември. Творбата ще носи заглавието "Patient Number 9" и е вдъхновена от неотдавнашните здравословни проблеми и последвалата операция на музиканта.

 

ozzy los angeles home



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".