Ozzy Osbourne: "Използвам аутокю и пак понякога бъркам текстовете"

8 сеп 2017, 10:24 ч. 1697 / 1 2
пред./следв.

   На 6 септември легендарният вокалист Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) дава интервю за радио станция "95.5 KLOS" в предаването "Jonesy's Jukebox", чийто водещ е китаристът на SEX PISTOLS Steve Jones. Може да гледате целия разговор по-долу.

   Един от въпросите е свързан с реюниъна на певеца с китариста Zakk WyldeOzzy отговаря, че в момента струнникът свири "невероятно". Zakk е толкова бърз, че оставя вокалиста с "отворена уста".

   Освен това, Osbourne казва, че той и останалите музиканти от бандата му приемат всичко като забавление, за разлика от групи, които се взимат много насериозно. "Ние сме там, за да се посмеем", твърди Ozzy и продъжава "Аз използвам аутокю и пак понякога бъркам текстовете".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jesper 8.09.2017 14:33:52 отговори + 12 3
Една дума-ГОЛЕМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 8.09.2017 16:55:49 + 3 8
Голем или хомункулус? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".