Ozzy Osbourne казва, че "13" "не е истински" албум на BLACK SABBATH

22 сеп 2022, 08:11 ч. 941 / 10 4
пред./следв.

   В интервю за "Stereogum" вокалистът на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne говори за последния албум на групата от 2013-а и първи с негово участие от 35 години.

   Творбата, озаглавена "13", е записана от Ozzy, китариста Tony Iommi, басиста Geezer Butler и барабаниста Brad Wilk (RAGE AGAINST THE MACHINE). Запитан дали албумът го кара да се чувства добре, певецът казва "Наистина не, защото за да бъда напълно честен, не се зареждам позитивно от албума". Osbourne допълва, че той просто пее и макар процесът да е бил като пътуване назад във времето, това е бил славен период.

   "Бащицата" споменава и липсата на оригиналния барабанист Bill Ward, който така и не взе участие в последния реюниън на "Кръстницитие". Заключението на Ozzy е, че "13" "не е истински" албум на BLACK SABBATH. Материалът не е записан по начина, по който са правили това в миналото. Въпреки че вокалистът и продуцента Rick Rubin са добри приятели, първият казва още, че музикантите не са имали пълен контрол при работата върху творбата.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 23.09.2022 15:03:58 отговори + 3 3
Ози има право да се чувства така, което не значи, че алумът не е страхотен. Мисля, че одобрението на този албум сред феновете е доста категорично и няма нищо общо с мнението на феновете за последните албуми на Металика например, където нещата са 50 на 50. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 22.09.2022 17:17:42 отговори + 4 4
Прав е Ози. Магията на "Black Sabbath", "Paranoid", "Sabbath Bloody Sabbath"... липсва в "13"! "13" е просто един нескопосан опит за връщане към миналото, Металика се стараят през последните 15 години да сторят същото, но не е същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 22.09.2022 17:06:46 отговори + 2 3
Както винаги, Бащицата не знае какво говори. Албумът е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4351 22.09.2022 08:57:21 отговори + 0 1
Е кь така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".