Ozzy Osbourne напада Кание Уест за използването на семпъл от "War Pigs" на BLACK SABBATH

10 фев 2024, 08:48 ч. 2513 / 53 5
пред./следв.

   Легендарният вокалист Ozzy Osbourne публикува съобщение в социалните мрежи, в което отправя остри нападки към рап звездата Кание Уест за това, че вторият е използвал без разрешение семпъл от песента на BLACK SABBATH "War Pigs" в новия си албум "Vultures".

   "Бащицата" нарича рапъра "антисемит" и заявява, че не е дал позволение за използване на откъса. При това, семпълът не от студийния запис на песента, а от соло концертно изпълнение на Ozzy от 1983 г. на фестивал в САЩ. Използваната част е без вокали. Ето и изявлението на Osbourne (в оригинал изписано с главни букви):

Кание Уест поиска разрешение да семплира част от концертно изпълнение на "War Pigs" от американски фестивал от 1983 г. без вокали и такова му беше отказано, защото е антисемит и е причинил неописуема мъка на мнозина. Той обаче не спря и въпреки това използва семпъла на listening party на неговия албум снощи. Аз не искам да бъда свързван по никакъв начин с този човек.

 

ozzy osbourne



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 1.03.2024 20:53:30 отговори + 0 0
Ози ако не може да го съсипе това недоразумение, не знам кой друг може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 11.02.2024 16:03:35 отговори + 0 0
Не може да го осъди, защото официални нищо не е пуснато, а само на лисънинг парти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Miracle Man 11.02.2024 14:23:01 отговори + 6 1
Дело - и кюмюра да плаща. Там поне авторското право е защитено добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VVV 10.02.2024 16:29:57 отговори + 0 3
+ - черта +/- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 10.02.2024 10:36:37 отговори + 16 0
При това положение би трябвало да може да го осъди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".