Ozzy Osbourne не може да реши дали иска да издаде цял албум или отделни песни

28 окт 2017, 08:43 ч. 941 / 3 7
пред./следв.

   Легендарният вокалист Ozzy Osbourne казва в скорошно интервю, че не може да реши дали иска да издаде цял дългосвирещ нов албум или да пусне отделни нови песни като сингли. Последният самостоятелен диск на "Бащицата" "Scream" излезе през 2010 г. След това певецът няколко години работи с BLACK SABBATH, които прекратиха кариерата си в началото на годината. 

   Osbourne казва, че има идеи за около седем нови парчета. Заглавията на две от тях са "Mr. Armageddon" и "Crack Cocaine". Кога и под каква форма ще излязат те предстои да разберем. Ozzy споделя, че до такава степен е объркан, че говорейки със съпругата си и мениджър Sharon, веднъж ѝ казва, че иска да направи албум, а след това - че не иска. Вокалистът коментира, че издаването на албуми вече не е финансово изгодно - "Реално губиш пари, защото хората вече не купуват записи".

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 28.10.2017 11:36:21 отговори + 5 5
Прав е Ози. За жалост повечето хора вече не си купуват албуми и не се интересуват от тях, и от това най-страдат артистите и тези, на които всъщност им пука за музката. Ози може да е милионер, но много музиканти тънат в мизерия, защото малко хора вече плащат за това, която слушат и са на мнение, че музиката трябва да е безплатна. Кой идиот изобщо си купува албуми през 2017? Та, тук идват медии като MTV и Fuse, които ни предоставят същите боклуци със същите послания, само че в нови опаковки. А има толкова много талантливи музиканти, които никой не забелязва за сметка на бийбърите и майлитата (и зализаните "(модерни) метъли", когато опира до Праведна музика)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hd 28.10.2017 11:37:33 + 5 3
Само за протокола - ти си пълен *********!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 28.10.2017 13:08:32 + 4 3
Here I go again, както се пее в една песен от 80-те
Беше се изгубил нещо, поне за кратко си отдъхнахме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 28.10.2017 11:33:24 отговори + 6 1
Да вземе да реши да дойде на концерт у нас, че само него не съм гледал на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 28.10.2017 10:05:53 отговори + 9 4
Алчна бабка. Заглавието трябваше да е "Sharon не може да реши дали Ozzy Osbourne иска да издаде цял албум или отделни песни"
Колко ще загуби от един албум? Нали е милионер. Може да си купи тоалетна чиния за 10 хил. долара, но да загуби 10 или дори 100 хиляди за албум не може.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgul 28.10.2017 10:01:45 отговори + 7 7
Алчен дядка!.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mccrypt 28.10.2017 09:29:08 отговори + 7 2
Решението ще вземе Шарън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".