Ozzy Osbourne: "Ordinary Man" е първият албум, който записвам напълно трезвен"

25 фев 2020, 08:30 ч. 2298 / 3 13
пред./следв.

   В интервю за "Apple Music" легендарният вокалист Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) разкрива, че издаденият му на 21 февруари нов самостоятелен албум "Ordinary Man" е първата творба с негово участие, която той е записал напълно трезвен.

   Певецът коментира, че в миналото е мислел, че алкохолът и наркотиците са движещата сила, но сега е разбрал, че това не е истина. Ozzy, който успява да стои далеч от дрогата и пиенето вече седем години, допълва и че дори му харесва да бъде трезвен "Защото най-малкото мога да си спомня какво съм правил вчера".

   Преди "Ordinary Man" Ozzy издаде прощалния си албум с BLACK SABBATH "13" (2013) и от тогава не посяга към бутилката или наркотиците.

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Guss T'Omaina 26.02.2020 13:17:19 отговори + 0 0
От години го погребват. Така беше и 2013г., а такъв концерт направи - направо като мноооого жив си беше.
Да е жив и здрав. Автобиографията му е много точна - истината без скрито-покрито.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RBL 25.02.2020 20:09:58 отговори + 3 7
Тези които мислят, че ozzy не може да пее нека чуят велики гласове като Dio и Gillan kak пеят негови песни или просто се опитат да и изпеят негова песен и със сигурност ще си преосмислят мнението Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 25.02.2020 16:20:46 отговори + 10 2
Малко е тъжно толкова късно да разбереш, че не алкохолът и наркотиците са движещата сила... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 25.02.2020 16:50:40 + 13 0
Но пък е радостно след толкова години (зло)употреба с тях да си още жив Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 26.02.2020 10:19:04 + 0 0
@ даскал
Което предполага, че го чакат още доста добри години хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 25.02.2020 15:51:16 отговори + 6 0
Личи си ... за съжаление Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 25.02.2020 12:53:01 отговори + 8 3
Ozzy е голямо име в рока, и то без да е композирал нито едно парче през живота си! Винаги се е обграждал с кадърни и енергични музиканти, като заедно създадоха велики албуми. Гласът на Ози е един от най-разпознаваемите и специфични, много психопадски, самоубийствен глас, също и текстовете на песните му! Но последният албум е просто един средняшки албум. Вече чевърт век Ози не е издал сносна тава. Жалко, ала е факт. Обичаме го заради далечното му блестящо музикално миналао и заради личността, която е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 25.02.2020 15:13:21 + 5 6
Съмнявам се Ози да е написал самостоятелно повече от 2-3 песни през живота си. Той има дислексия, което ще рече, че трудно чете думите. Някои хора, които имат дислексия, трудно и пишат. При всички симптомите са индивидуални, така че при някои формата е по-тежка, отколкото при други. За жалост много хора, които имат дислексия, дори не знаят за това. Аз благодарение на Ози разбрах, че такова състояние съществува и евентуално (години след това и по случайност), че аз също имам дислексия.

Не знам при Ози как и в какво точно се изразява дислексията (казвал е, че трудно е четял), но много хора са казали, че той има уникална дарба да създава/подобрява мелодии. Не съм сигурен от кой албум беше и на коя група, но съм слушал демо версии на бъдещи песни с импровизации на Ози (със сигурност има много такива записи в Ютуб), където не пее думите от песента а просто си тананика и измисля мелодията на място на фона на инструментите. Въпреки всичките наркотици и алкохол, досега не съм чувал лоша песен с негово участие и винаги се е раздавал максимално за феновете си! Човекът е гений! Дано да ни радва още дълги години -- според мен обаче трябва да си почине и да се погрижи за здравето си на първо място.

Все още не съм чул последния албум, освен няколко песни в Ютуб, но откакто е обявен го чакам с нетърпение. При първа възможност ще го взема и него. Сигурен съм, че е страхотен (уви, силно се надявах Зак Уайлд да свири в него).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 25.02.2020 17:26:45 + 3 5
Албумът може да го чуеш в Спотифай.
А Ози си е писател, въпреки дислексията. Има доста добри текстове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 25.02.2020 11:29:18 отговори + 13 12
Ози заслужава респект заради това, че е един от пионерите на хеви метъла, иначе никога не е бил певец, нула певчески данни , просто шоумен и циркаджия....


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Диван Лечев 25.02.2020 12:59:42 + 6 6
И аз дълго време твърдях, че няма певчески данни, докато не изслушах целия Sabotage от 1975 г. Лично за мен, абсолютния връх във вокалите му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 25.02.2020 13:23:33 + 3 5
Диван Лечев (готин никнейм, между другото ) АБСОЛЮТНО съм на твоето мнение. Направо ми взе думите от устата, честно. "Sabotage" е велик албум. Може би един от най-добрите на Сабат (и колкото и кощунствено да звучи- за мен лично е по-добър от "Sabbath, Bloody Sabbath"). Страхотна вокална работа от страна на Кръстника, а пък ето това парче например направо разцепва (нека сега, който го чуе да каже, че Озито не може да пее )...
https://youtu.be/lQ1VZsi0HvU
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оппааа 25.02.2020 10:50:15 отговори + 9 8
Мнооого добър албум !Аз лично много го харесах. Радвам се ,че Принцът на мрака е на ниво ,както е бил винаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".