Ozzy Osbourne отменя пътуването си до Швейцария, за да се лекува от болестта на Паркинсон

31 мар 2020, 08:45 ч. 791 / 6 0
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne планираше да замине за Швейцария през април, за да се срещне със специалист имунолог, с когото да проведе процедури по лечение за болестта на Паркинсон, от която музикантът страда.

   Усложнената обстановка и ограниченията в пътуванията между държавите в Европа заради пандемията от коронавируса COVID-19 обаче налагат на Ozzy да отмени визитата при швейцарския професор.

   Певецът и съпругата му Sharon разкриха обстоятелствата около заболяването на Ozzy в началото на тази година. По-късно музикантът уточни, че това е нефатална форма на болестта и той е работил и живял с нея дълги години преди да съобщи новината публично.

 

още за:

Ozzy OsbourneCovid-19


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".