Ozzy Osbourne отменя северноамериканската част от обиколката "No More Tours 2"

18 фев 2020, 07:38 ч. 1292 / 3 4
пред./следв.

   Ozzy Osbourne трябваше да предприеме северноамериканската част от прощалната си обиколка "No More Tours 2" между 27 май и 31 юли. Здравословните проблеми на певеца обаче налагат турнето да бъде отменено отново.

   Ангажиментите на "Бащицата" около издаването на новия му албум "Ordinary Man" (21февруари) няма да му позволят да започне планираното си лечение в Швейцария преди април. То ще отнеме между 6 и 8 седмици и поради тази причина Ozzy няма да може изнесе концертите си зад Океана по разписание.

   Този път турнето е директно отменено, а не отложено, за да могат феновете, купили билети за събитията, да получат парите си обратно, а не да чакат за нови дати. Започващото на 23 октомври турне в Европа засега остава в сила.

   Преди няколко седмици Ozzy Osbourne обяви публично, че страда от нефатална форма на болестта на Паркинсон. В последствие музикантът разкри, че диагнозата му е от 2003 г., но това не му е пречело да работи.

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 18.02.2020 18:22:50 отговори + 1 7
Да предприеме турне тогава, когато ще дойде и в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шарън 18.02.2020 18:36:15 + 9 0
Добре, така ще направим. Кога искаш да е? Зиме? Лете? През седмицата или уикенд? Зала, стадион или поляна? Чакаме отговори до 29 февруари. След това се съобразяваме с други Ивановци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Sabbath 18.02.2020 15:24:47 отговори + 14 1
Няма да му се разсърдя и ако се пенсионира напълно... Без прощални турнета и т.н.
Бих предпоел да гледам здрав и енергичен човек на сцената, отколкото мъчещ се дядо със сто заболявания и да се чудя ще издържи ли концерта или не. Обичам Ози и Блек Сабат, но парите и маркетинга не са всичко. Нека си гледа здравето и си живее спокойно и да си прави музика вкъщи. Нищо чудно да издаде някой и друг много готин албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 18.02.2020 09:01:34 отговори + 7 0
В началото на 2019-а - едно отменено европейско турне. В началото на 2020-а - второ отменено европейско турне (трябваше да се случва точно в момента). В средата на 2020-а - трето отменено (този път окончателно) северноамериканско турне. Нещата не изглеждат никак, ама никак добре. Да видим есента дали ще дойде в Европа, но хич не съм оптимист. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".