Ozzy Osbourne отменя турнето си с JUDAS PRIEST

1 фев 2023, 10:27 ч. 1897 / 8 5
пред./следв.

   Насроченото още за 2019 г. европейско турне на Ozzy Osbourne и JUDAS PRIEST, което бе неколкократно отлагано и последно планирано за тази година, е официално отменено от страна певеца.

   "Кръстникът" разпространи изявление, в което казва, че това е едно от най-трудните решения, които е взимал някога. Той уточнява и че гласът му е наред, но цялостното му здравословно състояние не позволява да излиза многократно на сцена. Проблемите му са следствие от инцидента, който претърпя преди няколко години, но все още има отражения върху гръбначния му стълб. Терапиите на музиканта продължават и в момента, но Ozzy все още не е достатъчно укрепнал.

   Всеки притежател на билет за някое от събитията може да го върне на мястото, от което го е купил.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 1.02.2023 22:45:04 отговори + 4 2
Имаш ли новина от преди да издаде Ordinary Man? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Демокрация 2.02.2023 12:36:08 + 3 0
Здравей .??? !
Този текст го видях в интернет и просто го копирах ,за тези , които им е интересно и досега не са го прочели .
Не гарантирам за достоверността ,
но се разбира , че това е побликувано в " Обзървър "
Провери там , може да излезе нещо , което да ти е от полза .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Демокрация 1.02.2023 22:01:01 отговори + 6 3
Ози Озбърн се връща обратно от Лос Анджелис в Англия заради масовите стрелби !
Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос Анджелис в Англия, предава БТА. Роденият в Бирмингам фронтмен на групата "Блек Сабат" каза пред в. "Обзървър", че му е омръзнало от масовите стрелби във втората му родина. Освен това не искам да умра в Съединените щати и да бъда погребан във Форест Лоун, добави 73-годишната рок легенда, имайки предвид частното гробище в Калифорния, където са положени тленните останки на много знаменитости.

Ози Озбърн ще се премести във Великобритания заедно със съпругата си Шарън. Двойката, която сключи брак през 1982 г., ще живее в 120-годишното си имение Уелдърс Хаус в графство Бъкингамшър, северозападно от Лондон.
"Всичко (в САЩ) e (толкова) нелепо. Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден. Един Господ знае колко много хора са били застреляни при училищни стрелби. И тази масова стрелба на концерт в Лас Вегас", каза Ози Озбърн пред "Обзървър".

"И аз не искам да умра в Америка. Не искам да бъда погребан в шиб...ното (гробище) Форест Лоун. Аз съм англичанин. Искам да се върна (в Англия). Но ако жена ми беше казала, че трябва да заминем и да живеем в Тимбукту, щях да тръгна. Но не, просто е време да се прибера у дома", заяви още рок легендата.

Шарън Озбърн от своя страна настоя, че решението няма никаква връзка с факта, че съпругът й е бил диагностициран с болестта на Паркинсон.

"Зная, че хората ще си помислят (точно) това. Не е така. Просто е време (да се приберем в родната Англия). Америка се промени толкова драстично. Това изобщо не са Съединените американски щати", каза съпругата на Ози Озбърн пред неделното издание на в. "Гардиън" и поясни: "В (тази страна няма) нищо съединено (т. е. единно). Сега това е много странно място за живеене."

Ози Озбърн ще издаде след броени дни - на 9 септември, своя 13-и солов албум "Пациент номер 9".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Демокрация 1.02.2023 21:52:59 отговори + 8 3
,М...да ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

************ 1.02.2023 21:42:34 отговори + 11 5
Май това е края за Ози... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".