Ozzy Osbourne представя видеоклипа "Under the Graveyard"

19 дек 2019, 16:29 ч. 1902 / 4 9
пред./следв.

   Легендарният вокалист Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) ще издаде новия си студиен албум "Ordinary Man" в началото на 2020 г. чрез "Epic Records". Материалът е записан в Лос Анджелис с продуцента Andrew Watt - китара, Duff McKagan (GUNS N' ROSES) - бас и Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS) - ударни.

   В началото на миналия месец излезе първият сингъл от диска - "Under the Graveyard". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния "кинематографичен" видеоклип към песента. Режисьор е работилият и преди с певеца Jonas Akerlund.

   Във видеото можем да видим образите на самия Ozzy и неговата съпруга Sharon Osbourne, в чиито роли са съответно актьорите Джак Килмър и Джесика Бардън.

 

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 23.12.2019 11:42:47 отговори + 0 0
Такаааа, една бърза добавка/поправка . Реших да се поразровя из нета и се оказа, че режисьора на "Under the Graveyard" и много, много, много любимото ми "Gets me Through" е един и същ човек (между другото с доста богата филмография в сферата на музикалните клипове за най-разнообразни артисти)... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 4.01.2020 19:43:01 + 1 0
Е ти сега се сети да го провериш. Бил е барабанист на Батъри. И режисьор на филма за Варг и Евронимус, дето се обсъждаше месеци наред тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.01.2020 15:52:20 + 0 0
Пропуснал съм . Вече обаче с една идея съм му по-голям фен след като установих, че е режисьор не само на едно от най-страхотните парчета на Ози ("Gets me Through"), ами е режисьор и на едно от най-страхотните видеа в рок/метъл музиката въобще (отново споменатото "Gets me Through" )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Астън 20.12.2019 17:17:31 отговори + 7 0
Шарън,колкото и да е оплювана от феновете,не може да се отрече,че благодарение на нея Бащицата още е жив вече 40г. и ни радва с песните си.Иначе отдавна да беше свършил като Бон в някой бардак или канавка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 20.12.2019 23:26:11 + 3 1
Бон приключи на предната седалка в кола! Лично за мен Ози доста се скопи след като Вещицата му стана мениджър,но не може да се отрече че соловите му неща се котираха доста добре и пробиха навсякъде и ,че засенчи колегите си от Саббат !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 20.12.2019 09:38:39 отговори + 5 0
Като прочетете/четете книгата му...абсолютно нищо не е скандално, жълто и там не знам какво си. Просто мъничка часто от живота му.
Има къде къде по-скандални и по-тъжни неща при него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 20.12.2019 09:13:18 отговори + 1 1
На мен клипа не ми хареса. Песента е супер, обаче клипа ми стои някак прекалено "жълтарски" и с умишлено търсен ефект на скандалност. Аз лично не виждам нищо интересно в това да гледам две минути повръщащ Ози... Признавам обаче- голите "групита", които също се мярнаха в рамките на тия две минути бяха супер ,ама пък за съжаление след старателното ми проучване кадър по кадър установих, че режисьора е замазал и цензурирал най-интересните моменти с тях (пууу, язък !)...
П.П. Иначе, ето това е парче, в което (по скромното ми мнение ) е постигнато идеално съчетание между страхотна песен и също толкова страхотно видео към нея (нямам представа кой е режисьорът, обаче се е справил повече от блестящо). Гениална песен, всъщност една от любимите ми на Кръстника!!! https://youtu.be/2AsLRPzqdpc
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 19.12.2019 22:37:24 отговори + 6 3
Егати пропагандата!
Шарън по това време е поне 40 кила по-тежка. А Ози - поне 20.
Бащата на Джак беше къде-къде по-убедителен в Doors.
Карай да върви, албумът да се продава, кинти да падат.
А парчето си е добро. Нищо, че е опит да се направи Сабат без останалите участници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Trapeze 20.12.2019 00:21:23 + 1 0
Тук е моментът да напомня, че блек метъл феновете също са недоволни от Jonas ?kerlund
Яко парче, както всичко, което сме видели досега от албума!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".