Ozzy Osbourne съди промоутър за клауза в договор, която "го изнудва"

22 мар 2018, 07:49 ч. 1617 / 2 4
пред./следв.

   В края на миналата година легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne обяви прощално световно турне, което ще продължи около две години. По-късно музикантът поясни, че може да изнася отделни концерти и след това, но без да предприема големи обиколки.

   Турнето, под надслов "No More Tours 2", започва през май в Латинска Америка, продължава в Европа през лятото и през есента в САЩ, като в момента се планират дати за 2019 г. Една от тях е 19 февруари, когато "Бащицата" се е съгласил да изнесе концерт в лондонската "O2 Arena". В договора му с промоутъра на залата "AEG" обаче има клауза, която сега Osbourne оспорва по съдебен път. Певецът я приема като "изнудване" и твърди, че тя нарушава антимонополното законодателство.

   Въпросната точка гласи, че ако Ozzy изнесе концерт на закрито в Лос Анджелис или до 25 мили разстояния от града, който е организиран от "Live Nation", то музикантът е задължен да направи шоу и в притежавания от "AEG" "Staples Center".

   Ozzy и съпругата му и мениджър Sharon Osbourne са подали иск съдия да отмени спорната клауза.

 

още за:

Ozzy OsbourneAeg


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Машалла 22.03.2018 22:32:42 отговори + 3 6
А този "Бащица" на кого (или какво) е бащица? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 22.03.2018 20:27:01 отговори + 4 0
А Бащицата и неговата агентура къде спали, та подписали договора? Ма, какво ли ме и интересува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нема как 22.03.2018 15:14:49 отговори + 3 0
Ще я резнат тази клауза в щатите със сигурност ако иска е подаден там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

скруч 22.03.2018 10:21:38 отговори + 5 1
ненаситни хорица, ей... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".