Ozzy Osbourne се чувства добре и е напът да се възстанови след операцията

15 юни 2022, 07:58 ч. 1311 / 5 5
пред./следв.

   Легендарният вокалист Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) претърпя много сериозна операция в понеделник, 13 юни, която "определя как ще продължи да живее".

   Новините за здравословното състояние на музиканта съобщава съпругата му и мениджър Sharon Osbourne. Късно в понеделник стана известно, че споменатата процедура е за премахване и наместване на хирургични импланти, които певецът има в гръбначния си стълб (във врата и гърба). Те са поставени през 2019 г., когато Ozzy преживя тежко падане в дома си.

   Семейството на музиканта благодари на феновете за загрижеността и подкрепата. В момента "Бащицата" се чувства добре и е започнал да се възстановява. Очаква се това да отнеме известно време. Неколкократно отлаганите и заради здравните проблеми на певеца, и заради пандемията концерти са насрочени за 2023 г.

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 15.06.2022 11:04:54 отговори + 3 10
Това е добра новина! Всички се надяваме да записва още нова музика и естествено - да го видим отново на сцена!
Към автора: Оправете си правописа! В заглавието, "напът" са две отделни думи - предлог и съществително и не се пишат слято! Също като "вкъщи", превърнато в една дума, която за съжаление, виждаме изписана в ефир, по билбордове и в пресата! Чудя се, как всички тези хора са завършили университет, с граматика от 7-ми клас...!
Прави ми впечатление, че напоследък в новините, в някои репортажи и интервюта, има доста граматически, както и някои правописни грешки. Преди 5-6 години и още по-рано такова нещо нямаше! Текстовете бяха с високо качество на съдържанието и изложението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 15.06.2022 11:11:53 + 8 2
Моля, моля! И само не оспорвайте авторитета на Павлина Върбанова!

kaksepishe.com/articles/napat-sam-da-se-zapitam/

kaksepishe.com/vkashti/

И моля, не казвайте, че хората, които се възстановяват от операции, трябва да го правят пътувайки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

крис 15.06.2022 20:49:34 + 5 0
Когато се мислиш за грамотен, но брутално се излагаш! Много се смях, особено на "вкъщи"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 15.06.2022 08:50:58 отговори + 9 1
Безсмъртен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 15.06.2022 09:59:00 + 6 1
Вчера гледах документален филм за Ким Ир Сен. Той бил направил цял институт, който да търси как да живее поне 120 години.
Преливали му кръв от млади мъже. Често бил при деца, за да 'поеме енергия от тях '. И какво ли още не. Но безуспешно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".