"Pagan / Folk / Viking Metal Night" в "The Black Lodge" на 26 ноември

24 ное 2015, 09:11 ч. 351 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 26 ноември, в метъл бар "The Black Lodge” ще си спретнем една фолк вечеринка с езически и викингски привкус. Това ще е една вечер, която няма да е толкова мрачна(както обикновено) заради веселите ритми, които фолк метъл песните предимно поддържат. Ще чуем групи като KORPIKLAANI, АРКОНА, FEJD, DALRIADA, AMON AMARTH, ELVENKING, TURISAS и много други! Началото е от 21:00 ч., а входът, както знаете, е безплатен. В полунощ, от нашата традиционна томбола, един от вас ще пийва наградата си под звуците на някоя от веселяшките ни(или пък не чак толкова) песни.

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 24.11.2015 14:47:35 отговори + 2 4
Оправете си кенефите и може и да дойда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".