PAIN подписаха отново с "Nuclear Blast Records"

30 апр 2008, 12:10 ч. 343 / 8 4
пред./следв.
Групата на лидера на HYPOCRISY Peter Tagtgren - PAIN се върна в лагера на "Nuclear Blast Records" - лейбълът, който издаде дебюта на бандата през 1997 г. Последният диск на PAIN "Psalms of Extinction" излезе през миналата година от "Roadrunner Records", а в момента вече се работи по материала на неговото продължение, очаквано през октомври 2008-а.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 1.05.2008 08:48:45 отговори + 0 0
еми БорНаЖар ти като си толкова ****** и не можеш да проумееш,че това си е лично мое мнение и въобще няма нужда да го коментираш,пък и като те гледам май думи които се състоят повече от 4 букви не пишеш ,ма то си е ясно че ще си прави каквото си иска,няма аз да му казвам я(то ако е така досега да е върнал вокала от първите албуми,демек този на dark funeral-emperor magus caligula или masse broberg) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 30.04.2008 22:15:38 отговори + 0 0
borknagar, me 2, lad Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БорНаЖар 30.04.2008 13:35:18 отговори + 0 0
ти да не би да си той нека си праи кот иска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 30.04.2008 13:25:58 отговори + 0 0
а нещо на hypocrisy,този човек какво прави,писна ми с този pain,то поне последният им албум да бъде нещо по-така,а то някакво нещо средна ръка,да спре поне за малко с този проект(макар че сигурно му носи повече пари от hypocrisy)и да се насочи към основната си група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".