PAIN пуснаха първия от серия трейлъри за предстоящия си диск

30 мар 2011, 18:08 ч. 324 / 11 3
пред./следв.
По-долу може да гледате първия от поредица трейлъри за предстоящия нов студиен албум на PAIN "You Only Live Twice", насрочен за издаване на 3 юни. Подробности за творбата ви съобщавахме текущо.


още за:

PainPeter Tagtgren


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.. 4.04.2011 17:23:47 отговори + 0 0
тази 4та песен малко ми напомня на 'Save me' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 31.03.2011 07:52:09 отговори + 0 0
Този албум ще ни размаже, както и всички до сега, все пак това е Пешо....Ох искам да проспя месеците и да се събудя на 3ти юни, не мога да чакам вече!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2011 20:52:44 отговори + 0 0
Въпросната 4-та песен и това, дето върви през по-голямата чааст от видеото ми дават ГОЛЕМИ надежди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".